Print Media

Online Media

(Re) Branding

Publishing

Welkom bij colorscan

Wie zijn wij

Colorscan: Sinds de start in 1989 is er veel veranderd maar is de basis in de loop der jaren ongewijzigd. Wij geven vorm aan content, uw content.
Met een team van specialisten helpen wij dagelijks opdrachtgevers om succesvol te zijn in print- of online media. Wij bedenken slimme strategieën op maat voor onze partners wat aansluit op de behoefte van de klant.

Wat wij doen

Wij geven vorm aan content, ­­
uw content. Wij helpen onze partners met een offline- of online strategie op maat gemaakt. Dit kan zijn een nieuwe identiteit van een huisstijl tot een publicatie van een mooi boek. 

Visie & Missie

Op het gebied van vormgeving, opmaak en lithografie van tijdschriften en (digitale) magazines, streven wij naar een toppositie in onze markt. Wij bieden onze klanten kwalitatief hoogwaardige producten met een betrokken competent team van enthousiaste, creatieve medewerkers. Innovatie in kennis en middelen is hierbij cruciaal in ons beleid.

Bladenmaken is een contactsport

- Rob van Vuure

Al jaren lopen wij voorop als het om print media gaat. Folders, bedrijfsbrochures, jaarverslagen, magazines, tijdschriften, catalogi, boeken en nog veel meer.
Alle door ons geproduceerde gedrukte media hebben één ding gemeen. Wij geven vorm aan content, uw content.

Een aantal van onze relaties

Het belangrijkste in communicatie is te horen wat niet gezegd wordt

- Peter F. Drucker

Recent onderzoek heeft aangegeven dat meer dan 50% van MKB bedrijven nog geen (of beperkt) functionerende website heeft. Naast een technisch goed functionerende website is ook de content van zeer groot belang. Colorscan helpt u daar graag bij, niet alleen voor ontwerp, en techniek maar ook in creatie van teksten, fotografie (product en diensten), film en/of conceptontwikkeling. Alle expertise onder een dak. Uiteraard integreren onze SEO experts de beste zoekcriteria zodat u verzekerd bent van maximale bereik.

ONS PORTFOLIO GAAT BIJNA ONLINE!

Benieuwd naar onze creaties? Volg ons via onze Social media kanalen

Hoe informatiever
uw reclame is,
hoe overtuigender
het zal zijn

- David Ogilvy

Storytelling, content marketing, kortom soms heeft uw merk gewoon een duwtje nodig. Een andere kijk, een andere insteek. Wel uw verhaal uiteraard maar dan net even anders. Maak uw merk onmisbaar, laat ons u helpen. Net even anders….

MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Een leven zonder boeken is onleefbaar

- Marnix Gijsen

Goede ideeën publiceren wij graag zelf. Meestal zoeken wij een partner bij onze uitgaven. Samen zijn we sterker, het gehele uitgeef proces en de productie nemen wij volledig uit handen. Heeft u een idee?, een tijdschrift? Een boek? Verdient u meer uitgeef kracht en zoekt u een partner? Neem dan contact met ons op.

WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST

Contact

Wij nodigen u graag uit voor een lekkere kop koffie aan onze bar, maar u kunt ons ook gewoon mailen via info@colorscan.nl voor al uw vragen of opmerkingen.

 

VELSEN-NOORD

Wenckebachstraat 142-144
1951 JW Velsen-Noord
info@colorscan.nl
088 010 7900

ALPHEN AAN DEN RIJN

Pr. Margrietlaan 3
2404 HA Alphen aan den Rijn
info@colorscan.nl
088 584 08 75